Lutke i lutkice Cipelice, bluzice, kompletići, šeširi
Uvjeti korištenja

1. Opći uvjeti

Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje i plaća proizvode i uslugu dostave proizvoda, koje naručuje posredstvom internet stranice www.givememydoll.com (u daljnjem tekstu GIVEMEMYDOLL).

Kupcem se smatra osoba koja naručuje i plaća proizvod, a Primateljem se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, a može biti različita je od osobe Kupca.

Prihvaćanjem Općih uvjeta Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban i da je ovlašteni korisnik kreditne kartice te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda od GIVEMEMYDOLL putem kreditne kartice izdate na njegovo ime.

GIVEMEMYDOLL sukladno izjavi o privatnosti i sigurnosti podataka uzima samo osnovne podatke koji su nužni za ispunjavanje njezinih obveza.

Za valjanu narudžbu proizvoda osoba koja popunjava narudžbu mora biti starija od 18 godina.

2. Naručivanje i sklapanje ugovora

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektroničkog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvode samo kao registrirani korisnik.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti kreditnom karticom za koju GIVEMEMYDOLL ima sklopljen ugovor o prihvaćanju: Amex (AMEX), MasterCard (MasterCard), Visa (VISA), Diners (Diners).

Narudžba se smatra zaprimljenom u trenutku kada GIVEMEMYDOLL dobije potvrdu predautorizacije kreditne kartice Kupca na iznos narudžbe.

U trenutku kada narudžba bude zaprimljena, GIVEMEMYDOLL će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena, odnosno da je proizvod naručen.

Plaćanjem kreditnom karticom ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada GIVEMEMYDOLL dobije potvrdu predautorizacije kartice Kupca na iznos narudžbe.

Naručeni proizvod se isporučuje u najkraćemu mogućem roku.

3. Kupnja proizvoda

Odabirom svakog proizvoda pokraj njega su ispisani detalji - ime proizvoda, kratak opis, cijena, te je li dostupan ili je već prodan.

Odabirom pojedinog proizvoda, on se uvrštava u meni "Košarica".

Cijene istaknute na stranicama pored pojedinog proizvoda vrijede za sve oblike plaćanja.

Pristupom meniju "Košarica" dobivate uvid u odabrane proizvode, njihovu količinu i cijenu.

Prilikom narudžbe pored svakog proizvoda bit će naznačena cijena poštarine.

Cijena poštarine nije uključena u cijenu proizvoda.

Nakon primitka podataka iz narudžbe na ekranu će biti istaknuta obavijest da je narudžba Kupca zaprimljena, a Kupac će o primitku narudžbe dobiti posebnu obavijest elektroničkim putem na naznačenu adresu e-pošte.

4. Naplata

Sva će plaćanja biti izvršena u HRK (hrvatskim kunama).

Kod plaćanja kreditnom karticom troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

5. Izjava o sigurnosti

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standard u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protocol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD 5 algoritam. ISO 8583 protokol osigrava da se razmjena podataka između T- Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewall).

AMEX MasterCard VISA

6. Proizvodi

Podaci o proizvodima uzeti su iz baze podataka GIVEMEMYDOLL.

Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. GIVEMEMYDOLL osobito ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo s obzirom na postavke monitora na računalu Kupca, razlike u percepciji boja kako ih Kupac vidi na zaslonu i sl... U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda. Podaci o proizvodima (opis proizvoda, cijena i dr.) prikazani na internet stranicama GIVEMEMYDOLL podložni su bugovima, nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim pogreškama i sl.

7. Dostava

Proizvode je moguće naručiti za dostavu na području Republike Hrvatske odnosno za međunarodnu dostavu, prema uvjetima koji vrijede za svako područje dostave.

Dostava na području Republike Hrvatske obavlja se putem dostavnih službi HP Express i CITY EX. Međunarodna dostava obavlja se redovnom poštom ili zrakoplovom, ovisno o želji kupca.

U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda.

U cijenu proizvoda nije uključena dostava, osim ako nije drukčije naznačeno (naznaka - dostava besplatna). GIVEMEMYDOLL se obvezuje isporučiti naručeni proizvod u roku od 15 dana od dana sklapanja ugovora.

Ako se proizvod koji je upućen Kupcu odnosno Primatelju vrati na adresu GIVEMEMYDOLL, jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, Kupac će o tome biti obaviješten e-poštom te će mu biti ponuđene sljedeće mogućnosti:

  • da se naručeni proizvod, na zahtjev Kupca e-poštom, ponovo dostavi na adresu Kupca odnosno Primatelja ili
  • da naručeni proizvod preuzme na nekoj drugoj adresi uz prethodni telefonski dogovor o terminu preuzimanja.

Kada GIVEMEMYDOLL putem dostavne službe isporuči proizvod Kupcu odnosno Primatelju. Kupac odnosno Primatelj dužan je preuzeti proizvod potpisom na dostavnici, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen.

8. Nedostaci na proizvodu

GIVEMEMYDOLL ne odgovara Kupcu odnosno Primatelju za manje ogrebotine na proizvodima koje su nastale kao posljedica dostave robe putem dostavne službe ako ogrebotine ili manji nedostaci ne utječu na osnovna svojstva i upotrebljivost proizvoda.

9. Ostali uvjeti

GIVEMEMYDOLL ima pravo jednostrano promijeniti Uvjete prodaje bez prethodne najave. Sve kupljene proizvode GIVEMEMYDOLL će isporučiti po uvjetima važećim u trenutku sklapanja ugovora.

10. Primjena uvjeta prodaje

Korištenjem usluga internet stranica GIVEMEMYDOLL prihvaćate sve Uvjete prodaje, međutim, ukoliko niste suglasni s Uvjetima, nemojte koristiti ove stranice, niti putem njih naručivati proizvode.Ove internet stranice sadrže informacije o GIVEMEMYDOLL proizvodima i uslugama te služe kao elektroničko prodajno mjesto - internet prodavaona lutaka, lutkica, cipelica, bluzica, kopletića i šeširića.

GIVEMEMYDOLL ne odgovara za eventualnu štetu nastalu korištenjem ovih internet stranica, te korištenjem informacija s ovih internet stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

11. Autorska prava

GIVEMEMYDOLL je nositelj autorskih prava na sadržaju i formatima ovih internet stranica. Cjelokupan sadržaj s ovih internet stranica ne smije se koristiti bez dopuštenja GIVEMEMYDOLL, ni ustupati trećim osobama.

12. Završne odredbe

Prihvaćanjem ovih Uvjeta prodaje Kupac pristaje na njihove odredbe te prihvaća da one čine sastavni dio ugovora.

 
Moj račun
Prijava / Registracija
Zaboravili ste lozinku?
Za sve dodatne upite kontaktirajte nas na:
 
Copyright © Dvorski-Mitrović 2010-2024.
Designed by studioFOTAK
Developed by STO2 | web studio
 
givememydoll
vaš oglas.anim.